{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljena knjiga kardinala Bozanića "Istina u ljubavi"

F
23.1.2008. u 09:32
0
0
Predstavljena knjiga kardinala Bozanića "Istina u ljubavi"
0
Predstavljena knjiga kardinala Bozanića "Istina u ljubavi"
Knjiga propovijedi zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića "Istina u ljubavi - Bleiburg, Macelj, Svetvinčenat, Vukovar, Zagreb" predstavljena je sinoć u dvorani Vijenac u Zagrebu.
Knjiga sadrži šest tematski prožimajućih propovijedi kardinala Bozanića o patnji i sudbini hrvatskog čovjeka u vrtlogu Drugoga svjetskog rata i poraća, te suvremenom odnosu prema Domovinskom ratu, koje su izrečene od 2002. do 2007. u Bleiburgu, Macelju, Svetvinčentu, dvije u Vukovaru te u crkvi Sveta Mati Slobode u Zagrebu.

U prilogu je objavljeno Pismo Hrvatske biskupske konferencije (HBK) o 50. obljetnici završetka Drugoga svjetskog rata. iz 1995. godine.

O knjizi kardinala Bozanića govorili su predsjednik Uprave "Školske knjige" Ante Žužul, direktor "Glasa Koncila" Nedjeljko Pintarić, dubrovački biskup msgr. Želimir Puljiæ i akademik Josip Bratulić.

Knjiga zagrebačkog nadbiskupa kardinala Bozanića "Istina u ljubavi" (159 str.) objavljena je u suizdanju "Glasa koncila" i "Školske knjige".

Uvod knjizi napisali su predsjednik Uprave "Školske knjige" Ante Žužul i direktor "Glasa Koncila" Nedjeljko Pintarić, a pogovor predsjednik HBK-a Marin Srakić.

Nakladnici su objavili knjigu u novopokrenutoj biblioteci "Blago riječi".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: