Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlican plakat:) idem obavezno kao i svaki put do sada..
Meni ovaj izgleda kao da u rukama drzi jednu ogromnu pedersku kurcinu
BOSANAC, ne seri vjere ti te tvoje. Budi sretan što imamo jednog hrabrog i pametnog novinara kakav je Bešlija. Skontaj konačno da ovde nije riječ o pederima nego o idiotima koji vode ovu zemlju u propast.
vidi shto je bosanac lijepo raspolozen i shiri pozitivu oko sebe...bosanac ko bosanac...
Dosta ljudi o vehabijama i pederima. Udaviste. Evo i plakat je poplavio :-) Opet jazz fest ima SUPER PLAKAT
Konacno neki normalan festival u Sarajevu.Svaka cast za organizaciju,kad sve protekne kako treba i kad se spuste zavjese neznam kako ce reagovati pederoljubci jer vec vidim prizivaju vehabije.A ovaj Asim Beslija koji svojim kolumnama brani pedersku gamad bolje mu je da se prihvati nekog pametnijeg posla.
GENIJALNO!!!
Plakat je prva liga !! svaka cast !
Zanima me, jesu li se vehabije oćitovale o ovom događaju? Ili se vehabije oćituju samo za vrijeme Ramazana?
plakat je super!svaka cast