Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faruk Šehić se dokazao u kafani. On je zaslužio da bude pjesnik. Toliko mizerije, i sjedenja u ćošku Buybooka, čekajući ko će mu platiti kafu, nije niko izdržao. Zaslužio je ovo priznanje - najbolji mladi pjesnik, makar u 44 godini života.
Iako su raja ja Faruka Šehića ipak ne bih trpao u isti koš sa uhljupom sa Điđikovca čijeg je oca handrila UDB-a a on skonto da zbog tog treba da bude islamofob i mo.r.alna nula (buric amed)
A koje je to dozvoljeno doba za postat vjernik po tvojoj nacikomunističkoj/antiteopaganskoj ''logici''?
što će ti uz dobre pjesnike uhljupi poput burića, šehića, hajdarevića, samo kvariš bošnjačko pjesništvo, nemaju oni veze sa bošnjaštvom, imaju samo sa islamofobijom i prodanim dušama
onaj zagrebački ublehaš? što je u četrdesetoj otkrio da je vjernik?
Čuj B.urić, čuj B.azdulj, čuj naka A.jla, A.disa ccc, u ovoj zemlji je izgleda dovoljno biti p.otomak nekog pjesnika da bi i tebe zvali pjesnikom. Koja na.karada od grada, naroda i zemlje :(
Amed Buric hahahahaha ima li š.u.p.k.a. u koji se taj uhljup i fašista nije zavukao?