Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna predstava, vrijedi pogledati :)
Primjetan je rad Centra, kao i promjena na bolje. Još da naše mlade preokrenemo na nesto kvalitetno i dobro, i da njihov interes bude bas na ovim stvarima, gdje bi nam kraj bio. Ali polako, svaki trud se isplati!
Sve pohvale za Općinu i ovakve sadržaje. Samo tako nastavite. Treba da gradimo kulturu, sto više možemo.
Lijepo da se organizuju kulturni sadrzaji u gradu i da imamo priliku gledati dobre predstave,za sve ljubitelje pozorista ovo ce biti pravo uzivanje.
Nadam se da ce gradjani u sto vecem broju doci na ovu odlicnu predstavu,ocuvanje vrijednosti teatra se upravo i postize dobrim projektima poput ovog.
Ovaj centar za kulturu i mlade bas posljednju godinu radi dobro i ima dosta zanimljivog programa.
Vrlo dobri glumci, jaka poruka ove predstave i mislim da vrijedi pogledati.
Armin cini cuda u CKM zahvaljujuci njegovoj energiji, idejama koje Opcina I nacelnik podrzavaju u punom kapacitetu zbog cega svi trebamo biti zahvalni. A ova predstava je fenomenalna, preporuka za sve da je pogledaju.
Da je vise ovakvih kulturnih sadrzaja, al nazalost sve je manje i manje...pored sporta i obraozvanja treba ulagati i u kulturu.
Vec drugi put nemam srece da dodjem do karte, bas je veliko interesovanje. Zahvaljujuci opcini centar grad zaista zivi!
Predstava je fenomenalna a poznati objekat u Jelicevoj zivi svoje zlatno doba! Sve pohvale za tim koji je preporodio kulturnu scenu Sarajeva!
Kada imate odlicne ljude koji stoje iza svojih projekata,koji se bore za svoje projekte,onda imate i dobru pricu,odlican odaziv publike,i zabavu za sve nas.
Pogledati ovu predstavu trebaju svi od najmladih do najstarijih,hem je odlicna,hem je nasa
Ne sjecam se da je scena u Jelicevoj ikad ovoliko radila i imala ovakav napredak.Od mene bravo!
Sve na stranu,ali od kada je zamijenjen direktor ove ustanove za kulturu koja djeluje pri opcini Centar,tamo imate totalni preokret stvari na bolje.Nove predstave,nova ostvarenja,besplatne projekcija za gradane.Stvarno se hoce raditi i to sve u interesu gradana
Opcina Centar se uveliko zalaze da se na svim poljima dovede stanje u red.Cak imamo i kulturno poboljsanje i velike korake uradene