Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstori
U Mostaru više nema ni kiše.
Bravo!
mostar moj ti si meni sve
drugarice posadimo cvijece kuda vojska druga Tita krece!
@AhmetKosacaMladji POSADILI U GRADU MOSTARU NASAD CVIJECA A ONI VASA SKUTORKA RUZA IZADJE IZ BLOKA (IZ TUDJEG STANA) I POCUPA SADNICE. IMA NA YT KULTURA VASIH COBANICA, YBO IH JOSIF BRKATE
@204TeslickaBrigada nisam znao da sam skutor suljo mehinovicu
O MOSTARU MOGU I IMAJU PRAVO PRICATI SAMO I IZKLJUČIVO U GRADU RODJENI MOSTARCI, ZNACI BOŠNJACI!! A NE DOSELJENICI U MOSTAR, KO STO SU TO UZP SKUTORI IZ SELENDRI KOJI SU SE USELILI U BOSNJACKE KUCE I STANOVE I SAD SU KAO "MOSTARCI". MRSHH U PECINE SVOJE NAZAD UZP 100KO, DA GRAD MOSTAR ZAŽIVI I PROCVJETA U SVOJEM RUHU I PONESITE SA SOBOM SVOJU NEKULTURU KOJU STE DONIJELI KO I SMECE KO JE OSTAVLJATE PO NASEM GRADU!
Svuda naroda iz BIH, ali nikako u BIH. Novo raseljavanje je pocelo i nema povratka. Zivot zove, Bosna nikad ❤🇪🇺🇺🇲❤
@BrnoUltraCZ STA CEKAS UZP MANJINO, ZG VAS "VOLI"