Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna majko, pet ljudi došlo na grob velikog pjesnika...sramota...O Šantiću sve naj, naj za sva vremena
..ono vrijeme Emine je bilo daleko ispred ovog ogavnog i nazadnog fasistickog miljea..e majko moja..
svaka cast Emini sto nije htjela ni da cuje! a Aleksi pokoj bio je dobar pjesnik!
S'ibrikom u ruci...
Poslusajte na Youtube kako je Santicevu Eminu otpjevao Himzo Polovina...ljepota nad ljepotama....oba su ostavila lijep spomen medju generacijama koje dolaze....bili su ljudske gromade....neka im je mir dusama!
Što te nema? Kad na mlado poljsko cv'jeće, Biser niže ponoć nijema, Kroz grudi mi želja l'jeće: "Što te nema, što te nema?" Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema?" Vedri istok kad zarudi U trepetu od alema, I tad duša pjesmu budi: "Što te nema, što te nema?" I u času bujne sreće I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreće: "Što te nema, što te nema"...
@aIadin Aj neka te, https://www.youtube.com/watch?v=I0TW4owHgWc
Covjek bio Mostarac, nije djelio ljude na pravoslavne, katolike, muslimane. Da je kojim slucajem pozivio duze do WW2, pokatoliceni kamenjarski srbi bi ga u Neretvu bacili, kao hiljade njegovih sugradjana. Vjecni mu rahmet.