Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj koji ste vi kompleksaši religiozni, šta ima vjernici na baterije kad sam bio mali svi ste bili komunjare, sad odjednom svi poste, svi se pokrivaju, kako vas nije stid, kao vjerujete u boga, a pišete takve komentare, duhovno ste jadni džaba vam sva ta vjera u boga, žena je preminula, a vi pišete ovako gnusne komentare, kad vidim kakvi su sve vjernici danas nije mi uopšte krivo što nisam religiozan, a volio bih da božija kazna sve vas "turbo-vjernike" stigne više nego išta..
Fali još samo orkestar za dženaze i sahrane(oni sa limenim šljemovima)ja sam bio prije nekoliko godina na sahrani u Vlakovu,onaj jedan sa trubom nikad prestati da duva u nju,valjda popio malo više hajvan.
Zagrnuse je ko pašče .
samo je zagrnuse gdje hodza da oduci sta
@Black909 Zena je bila gospodja, intelektualka i kosmopilta , i sasvim sigurno je spoznala sebe i svoju ulogu na ovom svijetu. To sto se neki ne bi slozili s tim sta je trebala biti njena uloga, nije njen problem.
@Black909 Kakva arogancija! Ko si ti da postavljaš pitanja u vezi hodže,dženaze,vjere?? Niti ona niti ja i ostalih 6 procenata ateista na ovoj planeti nećemo odgovarati nikome,a što je najgore nećeš ni ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a gdje je dzenaza,e moja Meliha