Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, Velekvislingovim šegrtima, predvođenim njegovim biološkim amanetlijom, Princom Kugom, okupatori BiH-e "i dans su inspiracija i primjer".
On gradio, Bakir ga izradio, sve porušio, jadni narod mu na silu popušio. Isa-beg će u grobu da se vrti, sve do Baketove smrti. Šarane hvala na inspiraciji 😁
Respect! Narod koji ne njeguje istoriju nema ni buducnosti...
Kako nije, opet su neke borbe pred nama, a možda ni one oružane nisu isključene
Svakako.
Drini, koja Bosnom tece, Oprezno pridjose dva jelena; I napivsi se vode rekose: Bosna je ova k'o smaragad zelena. Kraj stijena zuborom Neretva tece, O kamena se lomec' rebra; Otmjena lasta jedreci rece: Bosna je ova sva od srebra. Kroz polja Bosna krisom tece, Nad njom oblaci bijeli stoje; Lebdeci nestasni leptir rece: Bosna je behar bijele boje. Sa mnostvom zvijezda udje i vece, Ugasivsi razigrane boje dana; Ushiceno lane tek prosaputa: Gle, sva je Bosna ozvjezdana!
P.S. : Maksuz za Klix 'prekrojio' - BH_Faraon. G. Vitez, halali! :)