Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze vise ovakvih Bosanaca i Hercegovaca.Hvala Vam Gospodine Divjak.
Odlican mural, nas cika Jovo je zasluzio puno vise...♥️🇧🇦
Ako, iko više ovom Benjaminu Čengiću dozvoli da ovu nakaradu napravi i zato uredno uzme pare samo će ovaj narod opet napraviti budalama. Ovo je bruka za ovog posebnog čovjeka, čiji lik ima značenje.A onda i za građane države, jer murali predstavljaju svaki grad, a nas ovo smeće.
Sada bolje izgleda
Vidiš kako može
Citam komentare i nesto razmisljam...ako je umjetnik dobar posao napravio na sav glas bi se dicio da je to on radio, ovako se sakrio u misiju rupu a lovu pokupio ..zatim neko je napisao "ako ti znas bolje uradi onda ti", pa majku mu ovoliki zid je oslikan da se iz aviona vidi pa naravno da mora da bude perfektno a ne neka skrabotina nekog kvazi umjetnika samo sto to nas narod ne razumije...i pod 3. hoce li neko i onog roky balbou na skenderiji popraviti jer zaista ne lici na Mirzu ni sekunde?
Ima li iko da uradi portret kako treba?
Prvobitno je bio prikaz iz mladjih dana,dovoljno za prepoznati ko je znao covjeka ,a prepravljeno je izgled kakav je bio ko starac,svejedno na kraju krajeva
ono prethodno je više bio potporučnik Divjak
A jesu li bas morale boje RS u pozadini? Crvena i plava sa zlatnim pticama
i Kindze je mogao bolje,puno bolje,jeli Topcagic radio ako jest može bolje
Prvobitna verzija je Arsen Venger original 🤣
Cika Jovi dati ulicu, prijedlog sadasnja Muhaneda ef. Pandze u Velesicima.Zasluzio je i ljepsu ako neko ima bolji prijedlog….
E sad isti kemal monteno
ko je umjetnik?
ova trobojka iza njega bode oci, ko se zeza s ovim?
Ova prva slika isto Novica Zdravkovic.