Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudo!?!?!? a stari gradonacelnik iii koji je smisao ovog sranja?
ovo moze sastabiti samo neka osoba koja je neupucena...a sta je prije rata ne razumijem svrhu ovoga...fuad kasumovic koji je tu par godina licnost!?!?!?
a i ovaj fudo "graditelj" bolje da umjesto onog vatrometa pokrpi gradske ulice
Aaaa, đe sam "JA" ođe .. :/
kakva je ovo propaganda slika crnogorskog dirigenta i on vam gradio zenicu, uhljeb cak i do sda vam dogurao, karovic gradio zenicu :)))))))
Nesto mi nije jasno: kako to da se ova Zenicanka u Americi predstavljala kao bh.izbjeglica, a u Ameriku otisla 1997.g., i to jos iz ZE u kojoj se nesto ne sjecam da je bio neki "rat"?! Eh, posto mi to nije jasno, odmah mi splasnu "odusevljenje". Takodje mi nije jasno ko finansira kako tu skolu, tako i bijele majice sa logom te skole, zatim ko finansira izradu fotografija u boji za plakate + izradu plakata? Znam super bh. fotografe, koji jedva sastavljaju kraj s krajem ziveci od fotografija
nije bio u zenici neki rat jel ? popisam te po glavi odmah, sta treba da nas 8 hiljada izgine pa da se broji da je bio rat
@Avenue tebi je izgleda mozak davno neko popishkio