Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"... polaznici Male Škole fotografije su mogli učiti od Nine Maričića, Emila Grebenara, Milomira Kovačevića Strašnog, Ziyaha Gafića, Toše Mitaševskog, Imrane Kapetanović i drugih predavača iz regiona, a i šire...\" Imrana Kapetanovic predavac????? Ha, ha, ha… Medju gore navedenim, nema ama bas nijedan skolovan fotograf, osim Emila. Ovo ostalo su sve fotoreporteri, koji to mogu biti u nekim lokalnim okvirima. Mozda je jedino mali Zijo izasao iz thi okvira, no ipak i on nije skolovani fotograf da bi mogao da ista predaje. I ovo: “iz regiona, a I sire…”???!!! Koji je to bio predavac iz regiona i sire?
ispravka, nazivate ih kvazi predavačima.... a ljudi iza sebe imaju fotografija i fotografija, izložbi i sl.
\"... polaznici Male Škole fotografije su mogli učiti od Nine Maričića, Emila Grebenara, Milomira Kovačevića Strašnog, Ziyaha Gafića, Toše Mitaševskog, Imrane Kapetanović i drugih predavača iz regiona, a i šire...\" Navedene smatrate kvazifotografima?????? ccc ovih dana se mogu pogledati u galeriji Boris Smoje fotografije polaznika, za neke koji su stvarno polaznici radovi nisu loši... lijep pozdrav
Dodajte me da Vam objasnim kad i gdje... http://www.facebook.com/chhanni
http://www.facebook.com/people/Gos-Negre/100003392963420
NERD HERD :=)
Pa kad kvazi predavaci nauce fotografiju!
Na cemu?
Kad opet pocinje skola fotografije?
Jos kada bi i ovi kvazi predavaci naucili o fotografij, sve bi bilo u redu!
...ne budite zavidni-hahahahahahahahaha
vidim poznate face koje po sedmi put dobijaju diplomu da su zavrsili prvi stepen... malo mi to ovo ono folovi golovi :)
Jos kada bi i ovi kvazi predavaci naucili o fotografij, sve bi bilo u redu!