Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je knjiga koja zaslužuje veliku pažnju i koja Maka Dizdara predstavlja ne samo kao pjesnika koji se bavi srednjovjekovnim motivima, nego pokazuje kako je on išao mnogo šire i dublje. Jao, jao
Zar nije Davorin Popovic napisao ? Hahahha, htio sam ostavi ovako pitanje, al neko bi mi pametovao, a to je stvarno bilo prije rata u mojoj skoli, jedan drug rekao profesorici :-)
treba čitati
NEVEZANO ZA TEMU DA LI IKO ZNA MOZE LI SE IGDJE U BiH POHADJATI KURS RUMUNSKOG JEZIKA? HVALA SVIMA UNAPRED (Iskocila mi neka poslovna ponuda dobra pa zato pitam da ne pitate kud bas rumunski)
Naslovnica kao u tabloidima :D
Pokusavaju ljudi humorom i sramotom otjerati ove sa vlasti, ali kad oni ne znaju ni sta je humor ni sta je sramota. To je sizifov posao, kao da gasis vatru vatrom. Boli njih k... oni rade po svom, a vi se smijte i pravita humor.