Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet duši heroju Harisu Čampari i pokoj vječni junaku Vinku Šamarliću! (08.06.1992 - 08.06.2018)
Lepo im sredili obzirom da nisu mogli da se probiju uz Sarajeva pored 13.000 vojnika Sarajevsko-Romanijskog Korpusa Vojske Republike Srpske!
TAKOZVANA
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
JEDNA SI JEDINA BIH
Uvijek ce biti jedna i jedina!
srbi smrde 🖕🐷🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uuu sto SDA trolovi rade ubrzano,
Čast mi je i zadovoljstvo biti dio ovakve manifestacije. Mišljenja sam da je ovaj Dom ono što je bilo potrebno našem gradu ali i državi.Broj posjetilaca govori o veličini i značaju ovog događaja. Svjesni smo da se nemogu pojedinačno izdvojiti svi borci, ali navedena imena su predložena od Strane savjeta MZ.Načelnik je još jednom opravdao broj glasova koje je dobio. Idemo zajedno do medalje.
Hvale vrijedno. Svaka čast na ovome. Ne dozvolimo da se naša historija zaboravlja i lažira. časno i pošteno smo se borili, nismo poraženi i dostojanstveno smo izašli iz rata. Čitaj: NISMO UBIJALI DJECU SNAJPERIMA!!!
A kad su oslobodili grad? Kad je dejton potpidan ili?
Prelijepo izgleda, nadam se da ce oziviti sjecanja na borbu nasih oceva i brace, da se nikad ne zaborave heroji.
Kakvi ste vi cetalji pichichi. Pa to na svjetu nema. Hahahahahahahahaha
Pošto vidim mnogo komentara tipa "Svaka čast!"... e pa mislim da nema nikakvog razloga da se nekome čestita na još jednom muzeju u nizu koji je za temu izabrao rat i razna dešavanja. Umjesto da se napravi javna kuhinja, ili recimo da se pomogne već postojećim javnim huhinjama.. i da ne nabrajam.... ali jok, daj ti nama još jedan muzej iako ih imamo hiljade i hiljade.
ratna dešavanja***
Lijepo, medjutim Sarajevo su branili svi korpusi ARBiH. Vidim priča ovdje drž nedaj. Sjetite se samo Igmana i ko je Sarajevo spasio.
@Propeler_1 Spasio vas Radovan jer nije dao Mladiću dalje!!!
Lijepo svaka cast 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
ovi ljudi su ginuli da bi se sdooo lopovi mogli obogatiti. To je suština
Samo herojski, Sarajevo! Nikako drugacije. A u miru - avangardno.
sta ce bakir trezoraš gore?
Heroj Safet Zajko i Safet Isovic tigar sa Zuci.To su bili borci i heroji,citava ta II Viteska je herojska brigada,sjetim se Cupe i Dzinde, volio je cugu. Da Bosnjaci imaju ikakvu strategiju Cupo Bulbul je trebao biti general, kao i Amir Corbo, ali kod nas moras biti dobar sa SDA i hodzama da bi bio vojnik, zalosno ali istinito. Dali cin generala Rusmiru Mrkovicu koji se citav rat svalerao,liniju vidio nije, a pokupio sve zasluge u Lasti gdje je heroj bio Jozo Andzic ili onaj Taric kom. cete
92godina,... Kada se cijela zemlja navukla na najjače droge svijeta. Nacionalizam i religiju...26 godina kasnije 80%zemlje još uvijek ne može da se skine sa te igle nego stalno pojačava dozu dok se ne rokne totalno... Aferim...
Zahiragicu ..stara ti je bila dobra koka kad je isla u trecu gimnaziju