Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa
Citao sam libreto ove opere, malo me strah sta bi mogla prouzrokovati ova opera u buducnosti, al ionako nece zadrti nacionalista nikad u pozoriste
izvanredna predstava
Nakon tri dana, iz ruševina dva nebodera u New York izlazi Bosanac i otresajući prašinu sa sebe promrmlja: - J*bo vas 'vaki aerodrom, da vas je*o!
Smaras
@BosanskiGazija Sta da radis kad te bosanac gadja bombom? - Izvadis osigurac i vratis mu je !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ima Bosne i Bošnjaka u njoj bili su prije vas i ako Bog da biti će i poslije vas! Husein kapetan Gradascevic
Udružio je u to vrijeme Bošnjake muslimane, katolike i pravoslavce zajedno protiv okupatora Turaka pobijedio ih na Kosovu i na kraju ga izdadose Čengici i Rizvanbegovici...Al tvoje ime se pamti!
Veliki Zmaj od Bosne! Pobijedio je Turke sa duplo slabijom vojskom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)