Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepismenj novinaru: Na uglu KRALJA TOMISLAVA i Titove, ne KRALJA TVRTKA! To je sada Ulica Koševo! (Kao sto i je i izvorno bila za vrijeme autrougarske vlasti) Ulica Kralja Tvrtka je na M.Dvoru. Idu kući uzmi knjigu čitaj.
Ovo treba pozdraviti, ovom covjeku se moze vjerovati ( ne mislim na Skaku). Tacno covjek kaze - potonusmo u primitivizam samo tako. Paviljon manje kosta od Rijaseta, a vodovod je prica za sebe.
Moram priznati da si me gradonačelnične ovaj put ugodno iznenadio. Samo tako se može u evropu dajući prostora istinskoj eliti ove države. Safet Zec uz sva svjetka priznanja proglašen vitezom umjetnosi uz Orden za imjetnost Republike Francuske. Puna podrška za sve što dolazi od ovog čovjeka, a sad može i vama gradonačelniče.
Pod palicom Safeta Zeca iz pepela izrasta umjetnički paviljon kod Velikog park A ne pd "palicom" Sanjina Zecha :DDDDDD ??? heheeeeeeeeeeeee
Odličan potez.
Projektant Jevrej. Šta bi bilo danas Sarajevo da ostade multikulturalno kao prije Drugog Svjetskog Rata ili bar ovog 92-95.
Skaka samo vadi iz pepela stvari, a niti jednu nije dovrsio do kraja!!! Doduse sve su parali, pa ne sumnjam da ce se boriti... a narod? Sta narod? Koji narod? Kakva voda? Smece zbog turista? Ma jok to...
Žalosno je to da kraj muslimanskih grobova u Velikom parku nema džamije a ima mjesta za naki umjetnički paviljon. Ko da će tolike arapske porodice koje šetaju tuda i svare u BBI centar iči poslije u umjetnički paviljon nego na namaz, što je božija obaveza kantona Sarajevo da im omogući !!
Otvori privatno dzamiju i naplaćivaj arapima,plaćaju i naše hadžije kod njih
@pupak Kako ba privatna džamija ah gluho bilo ! I našo si baš mene da otvaram Privatnu džamiju u BAkirvoj opštini koja mu vrijedi ko 10 drugih SDA opština. PA VAKIF je već podigao 8 džamija u 8 sarajevskih parkova a da mu ja jadan uzimam milost kod ALaha ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije mi jasno zašto je i uklonjen.
Ovaj Skaka iako je SDA me pozitivno iznenadjuje, vise radi od fikusa Ive Komsica...