Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sto kenjate protiv grada mozete samo da kenjate i nista drugo, jedino ruglo je dzamija u sred grada, jer rasplamsava vjersku i nacionalnu mrznju. Ova manifestacija je ove godine zaista \'siromasnija\',4 dana zaredom slusam \'Devojku sa cardas nogama\' i ostale,nazovi \'hitove\'. Prosle godine gosn. nacelniku trebala stolica pa puk\'o preko 100000€,a ove godine TUGA I OCAJ! Toliko iz Zvornika!
Ja sta bi od najljpseg grada na Drini,posto je rupa nad rupama kad se cobani doselise sa planina,unistili su ga sa betonskim zgradurinama i seljackom kulturom posto je Sokolac u velkom.Sto bi rekao Rambo \"cobane vrati se\".
posampi ti se ustau BIN-SR i tebi slicnima ...... kratko i jasno !!!
bosanac ne lupaj gluposti Zvornik je na prvom mjestu srpski grad pa onda ti kenjaj o konstitutivnosti ni Srbi ne zele zelene trotuare u Sarajevu pa ko ih pita ili 15. maj u Tuzli se slavi kao dan oslobodjenja od koga su to se Tuzlaci oslobodili do Srba jasno kao dan zato malo razmisli pre nego sto pocnes da lupetas
S obzirom da su svi konstitutivni na citavom području mislim da bi pored proslave \"gradske slave\" trebalo prouciti i jedan mevlud za grad Zvornik pa i na katolicki nacin pozeljeti Zvorniku bolju buducnost! Cuj,,,,\"gradska slava\" Sveta Petka Trnova,,Neka mi neko objasni kakve veze ima Sveta Petka Trnova sa gradom Zvornikom?