Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi se reci da sam skoro pa odrasla u biblioteci, posnih osamdesetih, negdje tamo na brdovitom Balkanu. Podrzavam ovakvu akciju "Biblioteke Sarajevo" i nadam se da ce projekat sluziti kao uzor ostalim nam kantonima.
odlicna odluka biblioteke nek makar mladi narastaju citaju kad nece stariji nek nauce nesto sigurno nece nauciti kako se drogirat i pit
tako se djeca uce,a ne kao kod genocidasa uz gusle :)
Prema mom iskustvu, knjige imaju moć zaustaviti vrijeme, vratiti ga u prošlost ili poletjeti u budućnost. Svaka čast, to je nešto što trebaju naša djeca.
svaka čast! Trebamo ovakvih projekata u BiH!