Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogli ste barem izdvojiti šta je to zanimljivo o čemu su govorili - Kakav je uticaj ima D.T. ili B.D. i kako je to povezano ili nije povezano s današnjim vremenom i koliko je to isto ili drugačije. Ovako, ništa. Crtica sa Sarajevske Zime.
Vrlo interesantna vijest. Kao što se vidi iz priloženog. Mileta i Bakira. Dragana iz ćoška. Incka. Zabrinutog. Haga, svjedoka i presuda. Koalicija i prodaje. Govorancija. Sudova i suđenja, domaćih. Ko fol. Izbjeglica i/ili investitora. Vode, struje, plina. Magle, rijeka, hrane, izvoza i uvoza. I naravno Džej.
@predsednikMile1 Imamo ovih estradnih imena, što jes, jes :) Vrlo kreativno. Kako zdravlje, predsjedniče?
@predsednikMile1 Drago mi je i milo. Samo nek se radi. Do zelene grane :)
sad ce te ove cevljanovicke intelektualce na gnjev nagnati. 😋
jbg, ću, ćes će. ćemo ćete ,će ako se dobro sjecam?