Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceric slusa Jazz, i to samo subotom
Mirvade VELIKI si MUSLIMAN. Je li te to hodza u megtebu naucio?
jebem vam mater u picku cafirsku
Superisha. jedva cekam. Manu KATCHE je TITO!!!!!!!!!!!!!!!! a Susanna Jovanka :))
ama ko slusa jazz - taj je peder sigurno, a i ko je peder sigurno slusa jazz!! :) da bog da se svi propederisali...
Cujem da ce ta Dianne Reeves pjevati nepokrivena! Doci cemo ispred svih tih sala da protestujemo. Reci ne satanskom jazzu!
smatramo da je nemoralno da se mjesec dana prije Ramazana i mjesec dana poslije Ramazana uopste govori o bilo cemu drugom osim o somunima! a kamo li slusa muzika!!!! zahtijevamo od organizatora da odmah otkaze fest da ih ne bismo marisali bez veze. od damira imamovica cemo zahtijevati da ne nastupi ili da prepusti svoje mjesto omeru pobricu, on je pravi cojek... a i ti saksofoni su stvarno problem, zamisli koliko tu bakterija ima, a oni to usta! fuuj!
Ovakvo subverzivno djelovanje zapadne muzike na našu vehabijsku omladinu je nedopustivo. Umjesto da se uče pravim vrijednostima prebijanja i kamenovanja svih onih koji se ne pokoravaju našim bliskoistočnim običajima ovi današnji \"muslimani\" slušaju nekakav džez.
Saksofon u ustima direktno asocira na oralni sex i mi wehabije to necemo dozvoliti!!! p.s. kako vas nije sramota pustiti ulaznice u prodaju na drugi dan bajrama?!?!
Šta kažu vehabije? Je li ovo moralno ili nije? Smije li se ići? :D