Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seher nas, metropola nasa, a u stvari prdimahovina
Kad bi im se na Poljinama ovakav WC postavio... Digli bi uzbunu 3 stepena! Dzubrad!!!
Spavas li mirno Dizdar Mače
dino konkakovic & co
zato ce Sarajlije postaviti bistu bika brezonje from čevljanovici na ferhadiji
stavite Bakira najveceg "sina" u bosnjaka. jedina kvalifikacija koja u skladu sa likom i djelom. kako cuci u trezoru
sta podrinjci znaju sta je kultura. taman su grad napravili po mjeri. nema vode . nema zraka. puca se na sve strane. gazi se autima ko na GTA. prava kasaba a ne metropola i to treba javno reci
Kolko su krivi ovi papci gladni tih nekih para kriva je opština i nadležni što dopuste ovako nešto... Ma ustvari puca njima racku za ovaj grad i Maka Dizdara.. daj ti nama eura pa nek ide sve u pm. FUJ
Zar niste prije par tjedana rekli kandidirati se za europsku prijestolnicu kulture? Ili se pogresno cuo glas do nas krajisnika? Zao mi je sto se ovo desava u nasoj drzavi.
Zanima me samo jesu li Lipa, Pochko i Hrlovina ispostovali SDA i vratili oprane pare za Hastahanu?
Citaj Klix budi glup
Tri najveca umjetnika ovog stoljeca rodjena medju Bosanskim muslimanima su se izjasnjavali kao Srbi ili Hrvati. Mehmedalija se je izjasnjavao kao Hrvat, a gospodin Selimovic i Kusturica kao Srbi. Sta to govori?
@iamwho Pa, dok se nije javno izjasnio kao Srbin bio vam je ponos i dika pa ste mu od milja tepali 'Kusta'.
miševi dočekali svojih pet minuta da mogu srati na veličine
Gdje je taj isti Mak Dizdar bio prethodnih 5 godina SAHMa? sve su to ista govna.
Šta rade od nas, moj Nedime...
Lipa Nedime napuši se qrčine :)))