Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Odavno nesto jaaako i potresno nisam gledao.\" Pa da malo hodas vise, gledas televiziju ili imas internet, vidjela bi originalnio djelo koje je uradjeno kako treba jos na ljeto, dok se kod nas sve radi ONAKO, pa je ovja plagijat uradjen veoma jeftino i plitko. Sa druge strane, i moze se u nasol kolotecini i raditi ovakve stvari, jer nasa publika ukljucujuci i tebe, ne zna sta se desava dalje od Marijin dvora, pa im se moze servirati svasta po krinkom \"kreativnosti\". Da nije smiejsno, bilo bi tuzno!
Performans je za cistu desetku. Odavno nesto jaaako i potresno nisam gledao. Cestitke mladim i starim glumcima. Bravo.
Ovo cisti plagijat predstave Montazstroja iz ZG, tako da je mala Spahicka uradila cisti copy paste tj.plagijat. Za razliku od nasih ublehasa, purgeri su prije svega napravili pravu pozorisnu predstavu u pozoristu sa publikom, ulicne manifestacije i rade dokumentarni film, dok se u Sarajevu to radi kroz “nesvakidasnji performans”?! Nije vise problem ni sto je spahicka plagirala (kao sto je to vec u tradiciji Pasovica i nje), vec sto je to uradila tako jeftino, siromasno I plitko! Aferim!