Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patriota, bosanac, ljudina, naš Josip Pejaković. Jedino šta Sarajevo može bito je - Rajvosa - ništa drugo ✊
Iskrene čestitke velikom čovjeku, umjetniku, bosancu Josipu Pejakoviću. Zaslužuje on jos mnogo više od ove države koju svim srcem voli.
ZIVA I NE PONOVLJIVA BIH TEATARSKA LEGENDA
ON ĆE MENI NEMA V'JENCA!
Bosansko - hercegovacka umjetnicka gromada. Neka Vas dobro zdravlje posluzi jos mnogo godina, gosp. Pejakovicu. ...A Klix-e, ovo 'kazala je DoricEVA' je mahalski zargon. Radi se o gospodji prof. Doric. Moramo drzati do nivoa...
Ljudina. Slusam ga neki da i kaze da mu je samo zao sto se nije ispalio iz ove vukojebine i svim mladim preporucuje da sto prije bjeze. Kad to kaze covjek koji voli BIH vise nego bilo koji bosnjak, srbin i hrvat, onda znaj da je sve otislo u haos vinkel.
Čestitam, momčino!
cudo je ovaj nemusliman prezivio maloumnu SDA harangu u Sarajevu.
nije cudo, ako se uzme u obzir da u tom istom sarajevu zivi normalna raja. ona ista raja sto nije opterecena etiketama kao sto si ti 😉
mislis auticna, nisam ja opterecen etiketama vec realnoscu. umjesto da slusam Bregu slusam Bubu i tako...
Ja sam se stvarno bojao za sudbinu ostalih glumaca kad uleti na binu kao Omer paša Latas.
Za mene car glume