Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelio bi se zahvaliti g-dinu Spahicu sto nam svake godine potrosi brdo para da napravi jedan divan spektakl koji traje samo mjesec dana. Nema veze sto ti \"poznati\" umjetnici prave performanse koje niko ne konta, a i ne zeli da konta i sto je posjecenost enormna, pogotovo kada regrutuju ucenike srednjih skola da napune gledaliste. Ali jedno je sigurno, nas dragi Ibro svake godine napravi sve veci cirkus od sebe na otvaranju, pa na sta je ono licio ove godine, na neku pticu ? Ja ne mogu da vjerujem koliko para se potrosi samo da se zadovolji Ibrina potreba da se blamira uzivo na televiziji. Ma ako treba dobices Ibro sedmicnu emisiju u kojoj ces moci da pricas koliko hoces (a fakat puno mozrs pricati). Ako moze da nam ispunis zelju slijedece godine, pa da dovedes i neke zivotinje iz npr. Nepala, sa njihovim gazdama, pa da bude sou. I za kraj: Ibro skini nam se s k...a i budzeta !!!
hajde više ne kenjajte za svaku sitnicu. milioni se peru na svemu živom. ovako barem vidimo malo poštenih kulturnih događaja, a ne spomenike djeci koji izgledaju perverzno.
25 je jubilej?
super otvaranje. Ibro genijalac. Odličan vatromet !
Ubise ova sjecanja !!!!!!!!!!!!!!! Koliko saamo nas kostaju raznorazna sjecanja i to samo kada treba oprati par miliona sa budzeta !!!!!!!!! Nevjerovatno koliko se trosi na razne dane sjecanja , obiljezavanje dana zemlje , dana svemira , dana ovog i onog i tako cijelu godinu se naslone na budzet i otimaju , proslavljajuci i sjecajuci se na ovo ili ono !!! Natdravlje !!!!!
na šta se samo troše pare. sarajevska zima je cirkus
najbolji festival u regiji.sve za ibru i umjetnike svijeta.čarobno otvaranje.
opet sam zaboravila za ovo otvorenje SZ, svake godine zaboravim.... definitivno mi treba *bilobil* hahahahha
A STOOOO???
Me što Sarajevska zima ne očinje ranije pa da kulminacija festivala bude osmog februara?
KAKVA BUDALAŠTINA, A ZA MJESEC DANA ĆE PROLJEĆE !