Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi paše na prvoj slici, vidi frizure molim te... pa u BERLIN pajdo... u BERLIN... on jadan u black box... e prođe ti život a berlin ostaje
Odlicne fotke!
znaci frajer zavrsio sve zivo za kiparstvo i na kraju napravi izlozbu fotografija :S...pa aferim djecace :)
@Umetnik: Umetnuo ti umetnik umetak za glupane i to bez podmazivanja:) Ti si pravo nezadovoljan sobom, da ti Dr.Phill iskreno ukaze na to:)
Pa ako nista za klasu bolje od onog idemo na zapad ... i motivacija za pravljenje umjetnost je isto na mjestu ... @umetnik ... sta je to lik postigao napravio svoju izlozbu slika koju je na kraju dana vjerovatno platio iz svog dzepa , barem covjeku napisi sta ti to ne odgovara je li losa tehnika fotografisanja ? je li ti se motiv ne svidja ? tema ?
sta bolan moj dario :)
ja izložbe i govana....eee moj danijele guzovače se ne može ništa postići...doduše kod nas u bosni iz priloženog izgleda da može