Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnost pomjera granice, da istina, zato je Leonardo da Vinci to sto jeste i mnogi drugi nakon njega. I Damien Hirstali i Marina Abramovic, ali ovo je daleko od pomjeranja bilo kakvih granica. Talent I inovativnost nula. Uhljebljena stranacki, namjestene nagrade i poslovi. Apsolutno sve na silu, slika i prilika nase drzave.
Meni je ona top iskreno sa šminkom ili bez.
Ako je ovo umjetnost ja sam Picasso, pa zar umjetnost nije nesto lijepo, neka slika lijepo urađena da misli da uživo pa se divis tom umjecu kako je to živo naslikao, ili izvajao figuru, a ne ova njasra, sta je s ovim ljudima iki sam ja lud.
Nisi ti lud, već nisi dobvoljno obrazovan ili zainteresiran da znaš šta je umjetnost.
Puno je rekla, a nista nije kazala hahaha, krajnje antipaticna narcisoidna zena.
Isto da si musko nasminko, tako ona izgleda
znam da su umjetnici extravagantni ali tko vam iscrta obrve i našminka vas gospodjo draga...