Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam jednom uzela da citam...i nasla dlaku na 58 strani..od tad mi se zgadila knjiga...
kupio svoju prvu knjigu...
Lijepi buvljak !
knjige su preskupe! ne kupujem ih jer znam da je dobit izdavačima 75%, a kod srba iste knjige su duplo jeftinije a ljudi opet opstaju. doduše, kod srba neću iz principa. nek propadnu balijska buržoazija!
Na Sajmu u Skenderiji bio je Larsson trilogija Millenium i mogu reci da je odlicna.
Ja cekam snizenje od 110%. Kad mi plate 10% od vrijednosti knjige i daju knjigu uzet cu je. Kasnije je vazda mogu preprodat za zenera!
hahaha \"ono sto se najvise kupuje je plaza za literaturu\" hahaha
ja naso main kamph za 20 km nase izdanje
\"MAJN KAMPF\" jel? :D Ccc, pa niko danas ne lektorise. Aman aman =)
ebes sajmove kad nikakvih knjiga o okultizmu ne mozes naci
ma kakva knjiga pas je covjekov najbolji prijatelj.
posalji poruku bloggerima ciji je blog na sajtu http://blob.blogger.ba - braca Kresevljakovic, Saudinovi dobri prijatelji / mislim da ti oni mogu dati najtacniju informaciju
SVOJU...
procitao sam jednom knjigu i nije mi se svidjelo.
Otići ću da vidim imaju li šta od Llose i Larssona, jer biblioteke nažalost još nisu nabavili.