Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
So Melissa, how was in Bosnia? Horrible, town is so messy, people are weird. What klix say about you? O, klix was so polite, but, reading some comment from people wasn't pleasure. Your last comment? Only few more days and I'm HOME....
Atmosfera u SAD-u je pravo osvježenja za nekog iz Sarajeva
meni su cevljanovici osvjezenje
Nemoj da ti ja pričam šta je atmosfera u Americi za nas, Meli vodi me da ti vodam cukice a mogu te i polizat kad zasvrbi.
Sve dok joj ne pokupe kofere ili ne izbunare novčanik.
Melissa, Morgan Freeman i mnogi drugi...samo tako nastavite...mislim da ce se SFF pretvoriti u nesto jako lijepo.
Zadnjih par godina zaista se već vidi da ovo postaje izuzetno jak festival. Koliko mi je drago za Sarajevo, toliko mi je neinteresantno pošto je sve tu umjetno.
Svimo dosadno igleda