Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamicu ti pedersku, tko ti je dao nalog da nekog ujedinjuješ? ti ćeš nekoga ujediniti? siješ nered i mrżnju gdje se god pojaviš.
Ja sam sa svojom braćom Bošnjacima jedinstven i bez tebe. Doduše ne slažemo se uvijek, niti ćemo, ali opet pružio bih prvi ruku u nevolji. Prošlost treba staviti u arhivu.
Dzaba ti sva prica, sad kad ti Poljaci sloze kaznenu prijavu ima da se useerres od kazne. Nek od Poljaka uci DORH kako se obracunava sa smecem poput tebe
Ovaj nije normalan
Svima u BiH su usta puna lijepog i postenja, a svako mrzi svakog netrpimo sami sebe a kamoli druge, zato smo osudjeni na nemastinu iseljenje i bijedu.
Kako bolan da se sjetimo "Sjetite se samo šta su radili Mikelanđelu kada je slikao 'Posljednji sud' kojeg je naručila sama crkva" kad nemamo pojma o tome, zanima nas samo kladionica, šund i primitivizam
Olivere velika podrska, jest da nas je malo ali smo na svasta spremni!!!
Kako Tifa naša legenda i uvažena gospođica Bilja kažu : Opraštam ti noć nad Beogradom Opraštam ti noć nad Sarajevom Opraštam ti Savu, Miljacku, i što noćas nisi pored mene tu A možeš li ti meni to što volim te oprostiti
Sto su se veliki muslimani, katolici i pravoslavci nadigli na zadnje noge? Mozda zato sto Frljic cilja tamo gdje su najtanji, a to je njihovo licemjerje. Na jednoj strani crkose od spominjanja Boga i svega sto uz to ide, a na drugoj im nije mrsko tudje, vole ponekad izmlatiti bez razloga, a ni lisavanje zivota bliznjeg svog im nije strano. I ovdje moralisu uglavnom oni koji na politickim temama maltene pozivaju na krvoprolice svakim svojim komentarom, kad god je neka politicka tema. Pisnem vas!
....kada ti ćojek facu pogleda vidi se da nisi normalan frljiću....sreća da nemaš djece, .....jer bi se sigurno i na njma iživljavo i psihićki i seksualno jer si psihopata i bolesnik....
Ti si Olivere haveru bolestan al ono pravo..
ujedinio razvratnike...i budale...et..
Omer-Pаšа Lаtаs bio je jаko tužаn čovek. NJegovi mu nikаd nisu oprostili to što se poturčio. Mаjkа mu nа sаmrti nije dаlа dа joj poljubi ruku, а i opevаn i proklet je od strаne svog nаrodа u pesmаmа. Evo jedne tаkve. „O, Omere, majka ti kukala sto je s tobom srpstvo obrukala. Da si turcin ni po jada moga, no otpadnik roda slovenskoga. Ti si Srbin Mihailo Latas, a zovu te poturicom danas. Kud si dosa iz junacke Like, Da predvodis na bracu krvnike.”
Hebo ti Omer mater dosadnu!!
Ako znas engleski jezik onda iskoristi znanje i ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes mjesecno zaraditi $50 i vise, zavisi koliko se angaziras i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti sto nema ni najmanje efekta na kvalitet tvoga zivota sem da te rastuzi i uznemiri. Zaradi da platis poneki racun ili da imas dzeparac za kafu. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Moj Olivere, dok je ustaša iz HDZ-a iz Croatije koji diriguju ovim našim HDZ ustašama u BiH da opstruišu Bosnu ne možeš ti ništa ujediniti.
POTRESNA RATNA PRIČA O PRIJATELJSTVU Alija poklonio Vladi život, Vlado njemu veru u dobrotu http://www.blic.rs/5fpmh0w Skoro svi portali u regionu su objavili ovu priču, sem klixa. Mislim da to dovoljno govori o ovom portalu i kakva mu je prvenstveno namjera.