Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove "preko noci doktore" natjerati da objave javno, na internetu, svoje doktorske disertacije i da se vidi malo odakle su djonili doktorate!
Za koju godinu ako vec i sada nemamo cetvrto drustvo, a to su arapi.
Jedna od mnogih metoda psihološko propagandnih aktivnosti specijalnog rata koji srbijanski intelektualci lukavo i perfidno već neprekidno 150 godina vode protiv cijelog svijeta, su i nastojanja da nama u Bosni i Hercegovini nametnu našoj bosanskoj tradiciji suživota uvijerenje da smo međusobno neprijatelji. Ali činjenica je zapravo ta da postoji samo JEDNA izuzetno mračna istina: Postojanje Tariguzije ( Srbija ) predstavlja jednu od velikih opasnosti za čovječanstvo.
NEKI OD MNOGIH TEŠKIH ZLOČINAČKIH POHODA IZA KOJIH STOJE OTVORENO ILI PRIKRIVENO SRBIJANSKI INTELEKTUALCI ZADNJIH 150 GODINA: Zrenjanin (Vojvodina 2016), Slivnica (Bugarska 1885), Izbica (Kosovo 1999), Sjeverin (Sandžak 1992), Vukovar (Hrvatska 1991), Srebrenica (Bosna i Hercegovina 1995).
sve dok ne naucimo jedne druge da razumijemo, tolerisemo i postujemo.......nikada necemo imati mira........je li to sto mi nasoj djeci zelimo u buducnosti?? ich nicht
Upravo tako 👍
ako bih želi multikulti društvo i državu, prvo mora uhapsiti glavne zagovarače podjele i unitarističke bih, a to su izetbegović i kaplan.
BiH je izrazito fascinantna zemlja i izrazito kulturno jaka i homogena zapravo. Bez obzira na nenormalno stanje koje je nastalo ratom i tri tora koja imamo i koja nas pokusavaju zatupiti ipak mislim da ce bazicna BiH kultura prevladati na duge staze. Dovoljno je otici vani u svijet i onda kada vidis ili cujes nekoga iz BiH nesto ti zatitra oko srca, uopce nije bitno kako se zove, koje je vjere itd... jednostavno nesto snazno nas veze na podsvjesnom nivou :-)
ne kalemi se kruska na jabuku...miran razlaz i to odmah nema vise sta da se ceka
Mile oladi malo bre....-))
@kiki razumem ja da bosnje to ne vole da cuju ali to ne znaci da nije istina..jabuka je jedno a kruska drugo.Nema tu srece ni za koga pa ni za bosnje.Mirnim razlazom oni dobijaju sve..funkcionalnu drzavu bez remetilackih faktora.Znaci za sve bi se pitali i tako bi mogli da uspostave i religijsku drzavu kakva je opisana u deklaraciji.Na kraju, zar ih Alija nije zbog toga poveo u rat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)