Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj prosjek plate 1800 KM . Pa gospodo izađite na trziste i zaradite 1800 KM. U realnom sektoru inzinjeri i magistri poginu za manju platu. Prvi put podrzavam ministra.
Aferim Alikadicu.
Nista cudno za polupismena covika sto nije posjetio muzej....
haman opravdano
Hamo vid mu glave prsti od kulture
Bolje je rasporediti novac na bajramske malonogometne turnire. To su događaji od nacionalne važnosti.
ja bih zatvorio muzej do početka idućeg ljeta,bespotrebno je konzerve,igračke ,tv i ostale gluposti su u tom muzeju.
Bolje pare dati Zemaljskom muzeju! A ne kojekakvim praonicama para!
Ovako svi FGRovci iz Nase stranke imaju plate , te uhljebljeni kod stranaca te ovo uzas
Nazalost, prisiljen sam kretati se po tim NGO krugovima i znam da poslije ‘Post-Conflict Research Center’ vjerovatno ne postoji veca supljaorksa ubleha u BiH. U ovom konkretnom slucaju, nikakva steta nije sto se ovom muzeju-piljari nisu dodjelila sredstva. Muzej o opsadi Sarajeva- DA, ovaj supljatorski privatni biznis-NE!
On je meni tako seksi. Every gay man dream.
Tako je to kad ministri nisu proveli djetinjstvo u Sarajevu, a Bogami ni ni u ratu
@1nele znas ti
Kada je u pitanju Muzej ratnog djetinstva, treba naglasiti da je u pitanju najstrasniji NGO-supljatorski, parazitsko-lesinarski privatni biznis kakvih u Bosni ima na pretek. Na desetine hiljada maraka dobijaju da bi se organizovale raznorazne konferencije i radionice (na koje ljudi dolaze uglavnom radi besplatne hrane) na temu izgradnje mira, medjukulturalnog dijaloga i ostalih gluposti dok zaposlenici-uhljebi putuju u inozemstvo na iste takve supljatorske ‘evente’.
Ma bravo, a logično je da nije imao primanja 5 mjeseci, a i kako bi, kad ovakav Muzej nikad ne može zaraditi ovolike pare.
Ćuj sam sebi odredio 5.510 KM mjesečno! Koliko je do sada ukrao novca iz Budžeta? U ZATVOR STOKU!
Napravio mali sebi muzej i koristi sredstva za platu svoju.