Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na promociji devet penzionera i promotori a i super ovo davanje zvancnih opcinskih prostorija za promociju osudjenika u bijegu...mashala
Odmah zovite Sanelu Jenkins da urgira za doktora akademika simica
Aferim..
izbjego bajbokanu zavrsio u bajbuku baj d wej - internesnl razmjena sljama
buriću, stidi se! čitali smo se u danima, oslobođenju, šatro poštenje, rock n\' roll, ali kad-tad se pokaže pravo lice. poslije ovoga, prestani pisati, jer društvo u kojem si ti novinar - društvo je u gubitku.
Do juče je se kleo da je nevin...pa je odmah zbrisao iz HR kad je se dokazalo suprotno...pa j.e.b.e.m. ti život i pravdu kad je nigde nema!
ma dajte covjeku poso nebil koji zivot spasio,a zamjena toliko za Avdica i nista manje
Zvijezda je rođena :) naš novi Sidran ili Meša... Dobrodošao u zemlju gdje su mito i korupcija sasvim jedna normalna i uobičajena pojava. Kod nas je stvorena takva atmosfera da se jednostavno zastidiš ako doktoru za bilo kakav tretman ili operaciju ne dadneš kovertu sa novčanicama. Zar nije tako?? Mentalitet je čudo čovječanstva.
Ahmed Buric je polupismeni novinar, a eto sada i UREDNIK I PISAC.. Kuda ide ovaj svijet..? A, o lopurdi, Ognjenu,koja je \"glavni junak\" ovog teksta ne treba nista reci..Sve je suvisno, osim da svak moze da objavi knjigu ako ima dvije hiljade maraka, naravno koe je prevarom ili kradjom stekao.. Zato citam samo \"klaiske\": Dostojevskog, Markesa, Selimovica, Kiha, Kuelja.....
Nije nista platio dao im po 20 deka prsute za mezu.
Bizarno. Ironicno, Simic je ipak zavrsio u bajbuku.
Knjiga je inace trebala da nosi naziv \"Mitologija\" tj. nauka o mitu, s pod naslovom \"kako ga uzeti, prikriti kroz ulaganje i pobjeci od zakona ako te skontaju\".
Podrška doktore! Svaka čast
Ognjen Šimić je Srce Sarajeva, ne damo mi svoga Ognju. BiH4EVER
Koja koincidencija... ehheheh