Predstavljanje projekta Ars Aevi
48
Od stotinu pozvanih političara, došao samo Alija Behmen
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostali nemaju duse... zato bosnje glasaju za te ostale koji haraju 17 godina na vlasti !!!
ZGUBIDANI GRADONAČELNICI KOJI SU POSELJAČILI GRAD.ORTODOKSNI PETLJANCI U SVOM AMBIJENTU SKLADIŠTU MODERNE UMJETNOSTI KOJA JE ZNAK POTPUNOG GAŽENJA UMJETNIČKIH DJELA I ZAJEBAVANJA JAVNOSTI.
Betmen je varalica koji tvara fasade .
ja sa bio ..samo me niko nije vidio.to je moj performans.tako sam ja svugdje jer sam nigdje.to je moderna,po meni,a vi to ne razumijete.ja sam bio ,ali niko me ne prepoznaje.odoh ja kod budnje.on me lijepo primi ,a i ja njega pripazim.
boli neka stvar politicare za kulturu kad je ni sami nemaju njima je vazno koliko ce danas hajrovati
samo je alija /divnog li imena/ betmen dovoljno pijan da moze da ukapira njihovu kulturu.
Sad mi je jasno zbog cega nas zapadne zemlje vide kao divljake...stid me je nasih predstavnika Mambu plemena i uspavanih gradjana bIh( namjerno malim slovima jer nam pristaje)
dosla ubleha kod ublehasa
A spomenu li čuveni Enjo da je samo Dino Mustafić olakšao ovu državu više od njega? I vi nešto lajkujete Sarajevo, kultura, ovo-ono....nije ovo vidjelo kulture i sve što započnu Dino, Enjo ili Pjer to gledajte kao fabriku za pranje državnog tj. NAŠEG novca.
Pijavice koje ništa ne rade i samo kukakju da im se daju državne pare kako bi mogli i dalje ležati, dosta više samoproglašenih umjetnika koji nemaju ideju kako da sebi zarade hljeb!!
doći će i sda da ih zatvori ko i ostale muzeje (osim alijnog)
mu ja ma.t.e.r!
...ukratko, to vam je i omjer između pametnih i glupavih...
Umjetnost nije za seljadiju.
šta zna kaplan i kaplančići šta je kultur to nisu hurmašice guzovače
DVA STARA ČOVJEKA BEZ ORJENTACIJE U VREMENU I PROSTORU I FRULA ENJO ,SVIRAJU ,ŠTO BI REKLI NAŠI PRVACI ,K.....