Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka vam cast spahicu.ko bi drugi u bih mogao krace i jasnije reci istinu o bosni i hercegovini od vas.zato vas se boje i bjeze od razgovora sa vamama.izdrzite zbog nas gradjana koji uprkos progonu u bih postoje kao i gradjani dubrovnika kojima je ban kulin dao slobodu kretanja.hvala vam za vasu borbu za gradjansku bih
koji je ovaj ibro levat.. nevezano za tekst. pravi bošnjak.. slagat,ulizat se, ukrast.. prototip !
Steta samo sto Kulin Ban nije bio \"Bosnjak\" niti \"Musliman\", inace lijepo vi falsifikujet povijest! Vas dom je TURSKA i ISLAM a nikako BOSNA i KRSCANSTVO!
Ma šta bismo mi, da ti ne dođeš i \"ne prosvijetliš nas\".... Udarili bolan katolici sa zapada sa istoka pravoslavci i muslimani i to je to...kao i danas, Uvijek su na nas kidisali, dragi ROKI, ali opstajemo i pored pokolja i svega ostalog, još uvijek, A ti marš u Hrvatsku ili Srbiju, a vehabije arapima i pustite nas obične bh. građane da živimo skupa, zaljubljujemo se, ženimo, pravimo djecu i eto ti najboljih grašana BH koji ne uzdišu kao tri naprijed navedene skupine za istokom ili zapadom, nego vole ovo ovdje.
I SVE BI LIJEPO, ALI ONDA DODJOSE TURCI..... I POSLJEDICE NJIHOVOG DOLASKA OSJECAMO I DAN DANAS....
Ibro dragi, ali ovaj surogat od ove zemlje, koju jako volim nije u stanju izgleda ništa osim da ljude dijeli na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, k\'o da smo različite rase, j--o te, pa pričajju o nekim razlikama među nama umjesto da nam kao građanima ove države omoguće život pun dostojanstva. Napraviše od nas i materijalnu i duhovni bijedu, bagra jedna. Gade mi se i političari i politčarke i ja ne vidim da nam mogu donijeti dobro. Nema nama više Kuliuna bana...
Joj jest Ibro vazio, bas od Kulina bana...