Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je sinonim jednog vremena i njegova uloga za narode Balkana u tom periodu je ogromna. On predstavlja i komunističku ideologiju za južne Slavene. On sinonim slobode na ovim prostorima i sinonim ljudskih prava, ali je i simbol razvoja društva i privrede. Jednostavno Tito je sve što čovjeka čini ljudskim bićem.
Kao prvo, iz dubokog postovanja : "Druze Tito mi ti se kunemo, Mi ti se kunemo. Da sa tvoga puta ne skrenemo, Puta ne skrenemo." E_tako... Osnovno - Postovao si. I bio postivan. Zdravstvo, skolstvo, stanovi...sve bilo vrhunski nivo. A dzaba. Dalje... posao, perspektiva, buducnost. Niti jednog nije falilo. Mozda nisi smio svasta reci. Al' si svugdje smio leci. Kazu da se zaduzivao... A sto ti isti ne kazu da su mu ljudi davali. Otimali se, gotivili ga. Nek bi dali Dodiku?! Cijeli svijet ga postovao. I njega I njegovu zemlju. A danas? ...i tako dalje. I za ljubitelje fudbala - Cuj sastava: SFR Yugoslavia: 1. Maric 2. Buljan 3. Hadziabdic 4. Oblak 5. Katalinski 6. Bogicevic 7. Popivoda 8. Surjak 9. Bajevic 10. Acimovic 11. Dzajic Selektor: Miljan Miljanic Kad se je cuveni Pele oprastao Jugoslavija je bila nacija pocascena da odigra oprostajnu utakmicu na cuvenoj Marakani, protiv Brazila, a u Pele-ovu cast!! TITO, RIP.
besplatno zdravstvo,skolstvo,posao koji moze obaviti jedan radnik obavljala su trojica,besplatni stanovi,kako je to jedna drzava mogla izdrzati,zaduzivanjem ili?Nije mi to jasno kad danas ni najbogatije zemlje svojim gradjanima to ne mogu obezbijediti
Bravar je jedan jedini, svi su poslije njega politički crvi.
Da ovi sad kontrolišu sve medije ko taj tvz. bravar, i da filiju narod kako i čim hoće bili bi isto zakivani u zvjezde. Ko zna možda bi misli da nam ne nezaposlenost 5%, a da je grad siguran. Jer jedina razlika tada i sada su mediji koji o svemu izvještavaju i što se "sve zna". Naravno i životni standard koji je sada duplo bolji za većinu!
Nabacao si hrpu gluposti ali idemo redom. 1. Mediji danas i mediji prije 30 i kusur godina su ko nebo i zemlja, ovi današnji imaju ogroman doseg i daleko su utjecajniji nego oni stari. 2. Ovi današnji i kontrolišu sve medije isto ko i bravar samo što je njih više pa imaš jedno 50 različitih istina s tim da ni danas ne smiješ pričat protiv određenih moćnika i kabadahija koji im služe kao lokalni šerifi. 3. Znači po tvom mišljenju bravar je izmislio poslove a u stvarnosti ih nije bilo samo što se o tome nije smjelo pričat?Na kojim si ti drogama čovječe? 4. i najveća nebuloza ko šećer na kraju. Standard danas nije bolji nego tad a i da jeste to nije neki argument s obzirom da standard uspoređuješ sa današnjim zemljama a ne s onima od prije 35 god. Validna usporedba bi bila BiH vs. Češka, Slovačka, Mađarska, Austrija danas i Jugoslavija (SR BiH) vs te zemlje prije 35 godina.
čopavo govno..sjeme mu se zatrlo..a njegovi simpatizeri pocrkali u najtežim mukama....
partizansko kumunisička govna su najsmrdljivija...ali eto nema vas ko više sastavit...hebali smo vam nanu
vidim mnogo sam ti pogodio živac..ajde nastavi se javljati na moje komentare..svakako i nemaš što drugo raditi
Slijedece godine bacit suzavac u dobrovoljacku, pa kad placu barem nek ne liju lazne suze.
policisku 😂😂😂