Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj! Jedno od najljepših kina u gradu pretvorili u pivnicu za prepotentne hipstere i prateće crvenokose rock-chick kučkice koje su "drugačije" jer stave crni lajner na oči i farbaju se u crveno. Sramota. Ovo bi trebalo biti art house cinema ili pozorište, ali NIKAKO PIVNICA
Postoje već 2 art house kina, jedno se jedva drži. Pozorište je 2 kata iznad.
@krofna5 Slazem se da bi trebalo da zadrzi primarnu namjenu da bude Kino ili da bude bilo sta vezano za umjetnost kako filmsku tako i pozorisnu. Ali treba biti realan sta je bilo zadnjih 15 godina sa Imperijalom? Rupa, niko ideje nije imao.
Objavljuju otvaranje svakih mjesec dana. Manite se šuplje, otvorite ga i vozdra.
Dobro staro kino,svaka čast...
Bravo
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Deset godina sam pokusavao da ozivim ovaj prostor, da napravim alternativnu tetarsku scenu i ne samo to, da napravim jedno kultno mjesto za kulturu mladih a narocito labaratorij za mlade. nisam uspio, mea culpa, nadam se da ce ovi sadasnji vlasnici imati uspjeha, bez ikakve ljubomore, zelim im sve najbolje, bolje ista, nego da se nastavila slagati prasina.
@RufusAnonimus Slažem se Neka im je sretno. Odličan prostor.
UZP ostavština