Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hari Varešanović je jedan najveći ljigo. Dužan pare muzičarima po Sarajevu, ne javlja im se na telefon zbog par milja, a grad mu dao 100.000 eura za novogodišnji nastup koji je privukao 10 puta manje raje od Čole ili Merlina. Odvratna jedna ljiga.
@TopKomentar Hari vazi za velikog ljigavca. Imao sam se prilike uvjerizi iz licnog iskustva. Srecom na vrijeme sam ga skontao, ali je fakat tacno. I ako cemo neku pravdu ganjat, on sigurno ne treba da bude na listi!
Žalosna ti majka Varešanivič za jednu noč nove godine uzme100. 000 od naroda koji mu plača penziono i socijalno tj iz buđeta a jučer čitamo o borcu koji je aktivirao bombu osto živ bez nogu i sad mu traže da plati liječenje jer nema socijalno??????'' Što bi rekao pokojni Mlden Delić ""pa ljudi jel ovo moguče""
Izet Perviz je primitivna seljacina iz Krajine koja se naselila u Sarajevo i prosipa svoju seljacku pricu Sarajlijama
Donekle mogu razumjeti listu za umjetnike koji nema sanse da zarade dovoljno za zivot sa onim sto rade (likovna umjetnost ili neki pisci), ali ove nekakve ublehe poput Harija ili Deena stvarno treba nogom nabit'. Pa hari lopatom uzima pare gdje stigne (Nova godina i sl., u Srbiji je u masi nekakvih zirija itd.) I onda ima obraza traziti da bude na listi nekih istaknutih umjetnika. Hajmo iskreno, imamo mnogo vecih umjetnika koji vrijede i rade mnogo vise, ali ih ne vidim na listi.
Klasican primjer "uhljeba". Generalno on je najveci ljugavac kojeg poznajem. Kad cemo poceti da zaista reagujemo na ove gluposti koje nam se desavaju? I to na ulici, ne kroz komentare!!!!
Nedostaje Božo Vreći i list je potpuna....jadna li je umjetnost
E ovima treba pare davati. A nikako podržat porodilje. Jer ovi su budućnost, a ne roditeljstvo i borba protiv bjele kuge.
Gdje god je turska sapa nagazila ostavila mentalni sklop lopovluka i zajeba. Gdje su nasi prosvijeceni protestanti evangelici... molit cemo ih da Se vrate i prosvijete islamsko vatikansku celjad
Vidim da ste slabo informisani - Deen vec duze vrijeme zivi i radi (pusi qrceve) u Los Andjelesu. Ocigledno su milanski bili premali :)))
Onogatiboga strasno gdje sve idu pare gradjana o_O
Dobijaju li sta djeca istaknutih palih boraca?
Umjetnici su četvero člana porodica Mujkič i njima treba uplačivat. Kakav umjetnik treba da budeš da bi živio u ovoj državi??
JBT, koje likovne umjetnike imamo :/
Narode BiH okreni se Grand paradi, Pinku i pusti umjetnike na miru, hahahaha. Glup gluplji.
Balege.
Molimo da nas informisete koja je osnovica za koju im se uplacuje penziono?
Super smo drzava!
Zašto je u svim meijima ovaj Din prvi na spisku i uglavnom samo njegova fotografija od 40 osoba?
@s.bah Zato sto je najljepsi! 😁