Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bajka? Ima jedna zemlja na Balkanu :D Gdje vlada mir i sloga :) Političari su veoma uspješni :) Narod živi veoma dobro,od svog truda i rada i dobro su plaćeni :) Tom zemljom vlada Mačak u čizmama ....itd itd :P
Nova bajka Kirba i Dodo u velikim cizmama ulaze u narodnu banku i uzimaju novac za izgradnju jedan Poljine hills a drugi Banja Luka hills😇 pravi su andjeli i onda dodje Karabaja iz Tomislavgrada i kaze hocu i ja da pravim Tomislav hills i divna bajka za uzraste kojima ova zemlja ostaje!!! Placi zemljo sto si dala ovakve izrode iz naroda i narodnosti!!!
@Moreplovac1 Dooobra :)
Bakir i sedam zlatnih kasika
lived together happily ever after ...............
BiH ima jednog predsjednika.
najpametnijeg i naljepseg na svijetu !
bajka o vreći punoj zlata
sebija na zrnu graska ali bakir i 40 arapa carobnjak iz tornja
lijepe bajke pričaju BH politčari.
hadisi
hadisi su najvece bajke
Samo da vas obavestim! uskoro izdanje mojeg novog romana, " PROKLETA LEPOTA" ! Mozete je si nabaviti si u svim vecim knjiznicama......................!
hvala
@driinajedina neJma na čemu (:
ehhh, idemo sastavit jednu bajkicu.. nadam se prvom mjestu, bio bih zadovoljan i trećim.