Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terčelj kaže da su mnoge poznate ličnosti s područja Balkana bile članovi masonske zajednice. Neki od njih su Ivo Andrić i Vuk Karadžić...LINK ZA TEKST http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/15752-Masoni-BiH-dobila-lou-Evropa.html
http://www.hak-travnik.com/
Nitko nije a niti će tako lijepo opisati Bosnu i bosanskog fratra u njoj i njegovu ljubav i sjedinjenost s Bosnom. Meni osobno najomiljeniji pisac, uvijek mu se rado vraćam i uvijek otkrijem nešto novo, a to se može samo kod velikih pisaca. Šteta a i žalosno je što ga ne vole ni u Bosni ni u Hrvatskoj a u Srbiji ga vole iz inata i usiljeno a to nije nikakva ljubav, Srbi ga svojataju a na to imaju najmanje pravo.
BOSANCI NE POSTOJE
Ni srpski ni hrvatski,vec bosanski velikan...
SRPSKI VELIKAN