Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novotari, jestel svjesni da činite širk, dovite kaburu !
\"već deset godina tradicionalno, svakog 2. maja, obiđđu ove tri lokacija te odaju počast osnivačima i utemeljiteljima Sarajeva, kao i svim šehidima i poginulim borcima koji su svoje živote dali braneći ovaj grad i BiH.\" Koje ublehe, ovaj grad je napadnut mnogo ranije, dok ste vi ispijali kahve po vasoj dragoj opstini. Ilidza, Sokolovic Kolonija, Dobrinja, Hrasnica su napadnuti dok ste vi jeli halvu i kolace na Slatkom cosetu. Cuj \"tradicionalno\" obiljezavanje???? Ma proci ce i vase uskoro, pa ce se ljudi vratiti tobe, a ne kao vi instant vjernici.
taj izraz FUJ j upotrebljen za vas podrumase koji ste dok su GRADJANI braniili ovaj grad, ili bjezali u Njemacku ili se skrivali od mobilizacije. A gledajuci tvojih par intelektualnih komentara, ti si prije 20 godina cijedio bubuljice po licu i krao cokolade u granapu. Za ove ozbiljnije stvari pusti starije da se bave, a ti fino uradi domaci za skolu.
Mogli ste barem cvijece poloziti pored Valterove biste...
svaki i najmanji potez hisla.maca pokazuje i dokazuje koliko HIN ret.ard.iranim cini taj ret.ardir.ani his.la.m i najobicniju stvar i najobicniju situaciju sj.eb.u do besvijesti vlastitim javasluko.m, pap.anlu.kom, selja.klukom, nekomp.etentnoscu, kor.ump.iranoscu u stanju su i najvecu stijenu pretvoriti u bezvrijedni pijesak
Osnivač grada, njegov najveći dobrotvor te oni koji su dali živote da bi ti danas ovdje mogao smrditi su \'izdajnici\'? Majku li ti je.be.m. džukelo smrdljiva
Stvarno si degutantan, mali komunistički provokatoru. Baš jesi FUJ.
Smrdiš na podrumski mem, balegaru.
Kako su mogli posjetiti Isa-begov mezar kad mu se mezar ne zna???
Joj zali boze svih onim mladih sto izgubise zivote za ovaj grad, da bi sada ovi nacionalisti isfuravali svoje komplekse i nove instant identitete.
kad smo evc na temi begova kad ce srbi platit begovskim pordicama za oduzetu zemlju poslije 1.svjetskog rata
kod vas u bosni ima više begova nego kod nas u turskoj.
HUSO G.O.V.N.A. KUSO.
mnogi zaboravljaju da Sarajevo nije nastalo 6. aprila 1945. godine, već prije 550 godina. Isa-beg Ishaković je utemeljitelj Sarajeva i ako bi gledali s tog aspekta, onda bi se trebala uvesti neka povelja, nagrada ili priznanje u ime ovog velikana\", svaka cast
-i sta sad.
Iz koje si ti selendre dosao? Ovaj grad su branili GRADJANI i njima i treba da se odaje pocast, a ne samo muslimanima. Ovdje se ne radi o Srebrenici, a i o tome mogu samo pricati oni koji su prosli genocid, a to su SAMO Srebrenicani. Ati suti i spusti glavu, kada se prica o zrtvama! Kako te nije stid!
Srebrenicu je Aljo zamijenio za Vogoscu, pa njega krivi...