Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se sav zacrvenim kad slusam ove sto pricaju šale a niko se ne smije. Oj mati mila
Viđam ovih dana ovo "Šeret" po klixu i kao nekakvo takmičenje komičara. Vjeruj, nisam se usudio da pustim jedan jedini video. Toliko mi užasno zvuči ovo "šeret" i grozam mi je ovaj "plakat" sa crvenom pozadinom. Do sad mi je "Škafa" bila dno, ali ovo je duplo dno. Tačno nelagoda čitat i gledat.
Mene stid umjesto njih
ja ovo ništa ne kontam što pričaju
Sačekaj nekoliko trenutaka, nije još počeo.
ma lože nas :D
lik na klipu na 40'30" pozdravlja komentatore na klixu "evo gledam ovi na klixu komentarisu ovo je srajne..." nije ba sranje samo ste preskocili casove kad se trenirala sala...
Treba da se plati nekom ko te nasmije , ovi se trude , nije lahko u ova vremene nekog nasmijati , ovaj skech Filipov sa guzenjem 2 trebe je bio smjesan pogotovo sto je bio interaktivan sa publikom ;) Kome se djasvi nek gleda vijesti i politiku , mozda ga to nasmije ;)
treba se ozbiljno zapitati kuda ide vaš život, ako vam je do praćenja Šereta uživo u petak navečer :D
Grohotom se smijem :D
Nidje veze..
gledao 5 minuta, zali Boze vremena
Zna biti i dobrih fazona, ali ovo nije naš autohtoni humor već model preuzet sa Zapada, tačnije iz SAD-a. Je l' baš znači da je sve što je sa Zapada istovremeno i kvalitetno i kul? Previše vremena se provede u šupljiranju a vrlo malo u stvarnoj zabavi i smijehu. Dosta mi je mog šupljiranja, ne moram slušati i njihovo. Uživajte :)
Evo sad spominje i nas komentatore.
dont tač dino
fočak
I ovo nam spada u domen KULTURE!!!
ako ovako nastave kafic ce propast
Jesam li ja glup pa nista ne kontam ili ovdje nema nista smijesno...
KO NIJE BIO, NEKA OBAVEZNO ODE, MALO PIĆA, MALO SMIJEHA ... UGLAVNOM PRED KRAJ BUDE I P**** U ZAVISNOSTI OD OSOBE DO OSOBE :D
Nije striper nego strip umjetnik konjino :)