Kultura
35

Novi član i novi subotnji show u Magacin Kabareu

Klix.ba
Sa početkom još jedne godine rada, Magacin Kabare nastavlja svoj Late Nite program u Caffe clubu Gogo, ali sa pojačanom postavom, novim članovima i potpuno novim subotnjim druženjem uz ''Magacin Kabare show''.

Admir Šehović, je novi član ekipe Magacin Kabarea i ove subote će se premijerno predstaviti publici kroz cjelovečernji Magacin Kabare show.

Njegovo prvo predstavljanje na sceni Magacin Kabarea je ujedno i premijerno predstavljanje novog koncepta subotnjeg cjelovečernjeg druženja u caffe clubu Gogo. Kao što je i do sada, Magacin Kabare i dalje novim konceptima i dobrim druženjem garantuje najbolju subotnju zabavu koja će trajati preko dva i pol sata. Magacin Kabare show će svake subote donositi drugačiju temu i zabavu, te će uz kabaretske predstave koje su samo jedan dio cjelokupnog showa biti jako puno zabave, skečeva, muzike, plesa i nagradnih igara.

Novi član Magacin Kabarea Admir Šehović je mladi glumac, apsolvent Akademije scenskih umjetnosti, koji tumači glavnu ulogu u predstavi ''Bajka koju idot priča'', a koja je u pripremi na sceni Kamernog teatra. U ekipi Magacin Kabarea tumači lik Sifeta u kabareu Tabu Šema koji će ove subote biti predstavljen publici u sklopu Magacin Kabare showa.

Magacin Kabare je prethodne subote proslavio tri godine uspješnog rada i najavio novitete koje već od ove subote predstavlja svojoj vjernoj publici i svima onima koji do sada nisu pratili Late Nite program.

Ovog četvrtka na sceni Magacin Kabarea publika u caffe clubu Gogo može pogledati Sanelu Krsmanović u one woman showu ''Šalter 22'' , a u subotu u sklopu Magacin Kabare showa kabaretsku predstavu Tabu Šema u kojoj glume Mona Muratović, Ena Kurtalić, Maja Zećo i Admir Šehović.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail r[email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.