Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super show, gledao sam i ovo sve pokazuje koliko su razlicita misljenja.. Zadnja repriza je bila odlicna a za ostale ne znam
Predstava..pardon....ovo sto se tako zove..je uzas..Bila,gledala..povratila..Fuj je sve,odvrani sund...Ni muzika se nije uradila vec podmetnula.....gluma...hahhaha...a price....ma strasno !!!!!
bez uvrede...ali o kojo muzici govorimo...Predstava nema svoju muziku,vec muziku starih vremena koja je samo kao podloga ubacena.Sve je jako lose,jeftino,primitivno ,dosadno....ma fuuj na sve!!!!!!
pretjerujete, predstava je mnogo slatka.. Sto se tice psovki nema nista uvredljivo a psovke su dio naseg zargona to svi znamo.. ukusi su razliciti ali zaista nema potrebe biti toliko negativan jer u biti predstava je komedija. Po meni najbolji segment je muzika.
Nema psovki? Ima erotike? Ti ocito nemas pojma sta je erotika. Jadno i patetično. Otišla sam da da vidim \"bez predrasuda\" i sjedila sam sve vrijeme i kontala sta tu radim. Imala sam osjecaj da gledam Farmu koju sam dugo vremena uspjevala izbjec pa mi se vratila u najgorem obliku!
Ma ljudi ovo je super predstava i uopste nije turbo folk niti neko dno vec vrlo inventivno.. Problem je u nazivu jer mnogo misle da je to nesto primitivno jer mahalanje svi odmah misle isto je sto i tracanje ali ne. toplo preporucujem
Meni se isto gleda ovaj komad, nisam uspio na prva prikazivanja otici, ali cu najvjerovatnije u srijedu.. Gledao sam inserte, super djeluje. ;)
Mahala je pozitivno, cabaret ima erotike uvijek u svojoj formi ako niste znali, psovki nema u predstavi, niti turbo folka, vrlo lijepo uvezano, komicno i sarmantno.. Ko nije gledao neka ne kritikuje.. Zaista se pravi negativi..
Samo mi nije jasno šta ovaj članak traži u rubrici \'kultura\'???
ja guzim ovu sa slike
Cudim se Kamernom teatru 55. Dok Zijah Sokolovic sa svojim fantasticnim predstava \"Cabares cabarei\", \"Kobajagi rodila me roda\" i \"Glumac je glumac je glumac\" nastupa po domovima kulture Kamerni je vrata otvorio \"spisateljici\" prekrasnog i milozvucnog imena Kucuk-Sorguc koja je sklepala svoje trash rubrike iz Expressa, Azre, Avaza i ostalih visokoinformativnih i intelektualnih listova. Kupusovic ipak nije radio predstave po shundu sandzak-babe Kucuk-Sorguc. Ja mahalusa je dno dna bh teatra