Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ti bakir bey i seljacine iz sda sluha za kulturu, pa zato nikad necete od drzave dobiti pare
ima da kmeci glavata majmuncina ponovo izbori srebrenicaaaaaaaaaaa heljpppppppppppppp
@trezorboybakir daj balavac smiri hormone i normalno komentarisi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pretpostavljam da ce Arapi, kada jednog dana budu vecina u Bosni, pobacati nepotrebne stvari iz muzeja i izgraditi kakav shopping centar
u znak zahvalnosti postavite zastavu drzave i zastavu SAD ispred muzeja
Bosnje seru po Amerima a oni nam pomazu da ocuvamo kulturu, dok braca muslimani grade vile na nasem zemljistu
Thank you Americans.
fala vam SAD-ovci...
bolje je ko covjek umrijeti sa dostajnstvom nego cijeli zivot sadaku primat. i pruzat ruku ko FUXA NAJVECA.
@ErikBerne inace nikom nista ne odgovaram na ovom kikus. ali tebi moram reci glupo ti je razmisljanje i to ono pravo . a to pravilo vazi za jetime,djecu i bolesne ljude.
E sto svaku temu okrecete na nacionalizam, ovako je na cazin net isto bilo otvoreno komentarisanje pa je svako svakog vrijedjao pa kada su uveli da se moze komentarisati samo sa fb, Twitter login profilima nestadose svi oni hrabri komentatori. I klix to treba da napravi.
God Bless America!
Samo daj sadake i donacija dok BH-a politicari i uhljebi za svoj nerad primaju debele plate, lopovima i neradnicima jednom za uvijek treba stati u kraj i tek onda ce da drzava krene naprijed..
Steta sto se sami nismo pobrinuli za nesto tako vazno.. i steta i sramota... ali eto lijepo je cuti nesto ovako.. i treba da se obnovi i bgm cuva... :-)))
ptava steta al sta mozemo kad nasi seljaci ne znaju cijeniti prave vrijednosti
@ado_1990 Eh moj Ado kad bi znali sta je kultura.... Trebalo bi da pazimo i cuvamo....... ali ali Kako je drug... sve pod kontrolim...? :-***
"država" hahaha mi smo roblje ko aboridžini u AU.
a cijena toga je da će gore monitrati jednog snajpera da pazi na ambasadu :)
Haj ne seri
Kad sami nismo u stanju, jer smo NESPOSOBNI, kad vec nece Arapi i braca Turci, daj da urade mrski neprijatelji
wanna be elita koja je gasila kalasnjikovim svjetlo