Izložba fotografija
0
Novalićevih deset godina poslije
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste svi pravi mangupi preko tastarure,kad ce nesto vase bit ovdje ?
cestitke sve naj u buducem radu samo zapostavio si malo dobrinju dasnimis 20 god poslje nadam se da ces imati u vidu i nas dobrinjce da svrstas u nesto svoje SRETNO CALTO
dario je jedan od najvećih fotografskih talenata na prostoru balkana. isto tako jedinstven je i kao model. a, mora se priznati, lik zna napisati i tekst. bilo bi lijepo čuti, recimo, šta o stajlingu D. Novalića misli Emerik Gudelj. Dario istovremeno može sisati 22 donatorske sise a da mu se mlijeko ne razlije oko usta. oj bože, ja ću poludit, izgleda!
e da i to dozivim da ona novinarska kreatura dario novalic napravi izlozbu fotografija
novalić je mediokritet. sad je i fotograf. jbm te bosno
smeće
Emir Spahić - Spaha -> Selektor Reprezentacije BiH