U četvrtak otvaranje izložbe
0
Novalićevih deset godina poslije napada u SAD-u
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Danas je New York grad u kojem njegovi stanovnici nastavljaju svoje živote.\" Kako ste samo genijalno sastavili ovu rečenicu! Drugi ljudi cijeli život provedu, a nisu u stanju ni nešto upola ovako pametno da napišu. Ima i nobelovaca koji bi vam pozavidjeli. Pa ovo je čista poezija - najljepše od svega je što se može primijeniti na SVAKO mjesto na planeti, dakle - tekst je univerzalan. Zamislite samo, \"Danas je Gluha Bukovica selo u kojem njegovi stanovnici nastavljaju SVOJE živote\" ili \"Danas je Peking grad u kojem njegovi stanovnici nastavljaju SVOJE živote\" ili \"Danas je Malta otok na kojem njegovi stanovnici nastavljaju SVOJE živote\". Samo još jedno pitanjce, ali to nema veze s vašom genijalnošću: ČIJE bi živote trebali da nastavljaju???
koga ovaj folira.
Kamermanu nije jasno koga treba snimat: publiku ili ova dva lika ispred koji ga plase
Mnogobrojni posjetioci morali su se peti i na ljestve da bi vidjeli Novalićeve fotke. Tek iz ptičje pespektive vidi se šta je Dačo htio da (po)kaže.
A jel mu ovo tjelohranitelj na slici? Ako jest, bolje bi bilo reć tjelodojitelj :-/
Evo izbljuvah whey po tastaturi od smijeha kad pročitah!!!
Palestinci, iracani, afganistanci...nastavljaju svoje jeftine zivote,
ali ja ne vidim nikakvu vezu ni asocijaciju na napade na NY...koja ubleha....
Nek je Patrik MajMoončić tu, to je najvažnije.
to je ovaj u rozom, samo se malo popunio xD
Jeko Dario Novalić?