Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Ko je ova? 2. Danas je cesce nasilje nad muskarcima nego na zenama. Uzmu ti pola imovine, dijete i razvedu se jer si je ruzno pogledao. Usput te cijeli brak psihicki maltretirala, a neke i fizickii.
Juce idem ulicom zena jebe sve muzu preko mobitela, kaze ubi se jadu ja moram u prodavnicu, teglim, ovo ono. Sto je vise gledam ona znacajnije urla na nj. Izgleda ko da su zene su pune testesterona danas, plus nedojebane.
Čuj nick mu realnost a frajer utripovo da živi u Americi. U Bosni ne ide pola ženi, glupane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba ukinuti Facebook i Instagram i mnoge zene ce se opet korisnim stvarima baviti
Dze cemo gledati domace pickousfe ravaku onda?
Očajne feministkinje.
Strava izgleda
Stop nasilju bilo koje vrste. Stop feminizmu, najvecem neprijatelju njeznijeg spola.
neka hvala. cuvam junf.
BiH je njena domovina samo kad joj treba promocija u BiH, ali dobro... Nista njeni radovi nisu specijalni kad joj se pogleda Instagram, objektivno mnogo talentovanijih umjetnika ćeš naći na Akademiji među trenutnim studentima, ali nažalost oni nemaju mjesto za promociju na klixu...
Dobila promociju samo jer je feministkinja, čisto jer je feminizam 'u trendu'... Kao da nju inače zaboli za nasilje nad ženama
Moze li išta bez feminizma
Takoe gospojo
Savremene žene nemaju razumijevanja za šamar
Ne znam ti ja o tome. U mene zena ko rambo kad god sam se s sljive il loze vratio zena me istukla nisam sebi mogo doc jos 3 dana.