Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bezvezni komentari, kakve su to gluposti. Pa Mesa i Andric su najbolje sto je BiH ikad imala. Ali je zalosno da skup o njemu organizuju neznalice kao Ugo i slicni njemu. To je nasa propast gdje su ta drustva pisaca, univerziteti, intelektualci? Zato nas i upropastavaju jer su nam tipovi kao Ugo organizatori ovakvih stvari mogu mislit na sta ce to liciti.
@Stipe Mešić Rahmetli (pokojni) Meša Selimović je Bosansko Hercegovački pisac a svakako i jedan od Najvećih Bošnjačko Muslimanskih pisaca. Meša Selimović-Derviš i smrt Bismillah-hirahman-irahimm,počinjem ovu priču.... Neznam ko ovim riječima započinje svoja djela.. \"Potu.rice počeli organizirati skupove o srpskim piscima..\" O ovom \"fenomenu\"nikad čuo pa ga nevrijedi ni komentarisati.
Pa kad nemaju svoje.
Svašta! Potu.rice počeli organizirati skupove o srpskim piscima... Valjda zato što je Ugo na čelu, jer je on, ustvari, Uglješa, ali se malo \"maskirao\"...
Ugo Vlaisavljevic je predsjednik, ali on je prije intelektualna sramota, nego intelektualac
Zar ima neki naucnik u PEN centru?