Nagradna igra
11

Naj fotka SFF-a: Zabilježite najljepši trenutak i osvojite vrijednu nagradu

Klix.ba
Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka i ove godine za sve posjetioce festivala pripremaju zanimljivu i vrijednu nagradnu igru "Naj fotka".

Pripremite svoje fotoaparate, mobitele, tablete ili druge uređaje, posjetite neku od festivalskih lokacija od 10. augusta, zabilježite najljepše trenutke 24. Sarajevo Film Festivala i možete osvojiti Scanmarker, elektronski uređaj koji kopira bilješke koje želite bez potrebe da tipkate riječi.

Fotkati možete sve ono što za vas predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu, bilo da je riječ o svečanom momentu s crvenog tepiha, iz Ljetnog kina Raiffeisen, jedinstveni trenutak atmosfere s neke druge festivalske lokacije, vaš doživljaj Sarajevo Film Festivala ili jednostavno festivalski moment koji želite sačuvati od zaborava. Pratite festivalska događanja, fotkajte i osvojite vrijedne nagrade.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi oni koji svoju fotografiju pošalju na [email protected] u periodu od 10. do 17. augusta, a ako ste korisnik Instagrama, objavite ih uz obavezne hashtagove: #najfotkaSFF i #24thSFF.

Fotografije koje se nađu u užem izbor za nagradu, zajedno sa podacima autora, bit će objavljene u posljednjem festivalskom biltenu.

Pobjednička fotografija uz ime autora/ice, kao i način preuzimanja nagrade, bit će objavljeni 18. augusta na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, web i Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima.