Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke. Jedan od rijetkih koji misli svojom glavom i nije ga strah. Ponekad ne bira rijeci sto nije dobro za njega, al ga zbog toga vise cijenim
Retko glup i bezobrazan covjek.
*Rijetko prije no mi se neka budala nakaci.
@Harry Callahan Slog je dug rode mora biti 'rijetko'. Covjek koji pise da Republiku Srpsku treba nasilno ugasiti, covjek koji priziva teroristicke napade u Banja Luci ne moze biti nista drugo do glup i to rijetko glup a pride i bezobrazan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo bijese onaj sto je prizivao teroristicke napade u Banjaluci,vama bas udarile fekalije u glavu kad ovaj krmak dobija nagrade sa imenom velikog SRPSKOG pisca.
i u ziriju ima jedan Mile...tako treba
Jel Meša Selimovic bio srbin pa prešo na islam,kada ima čisto muslimansko ime,ja se izvinjavam ,malo sam učio o SFRJ piscima,tako da mi ne zamjerite samo pitam ko je Meša,buduci da srbi stalno govore da je On njihov,a ja se onda pitam koji ce mu k.rac muslimansko ime,a i prezimeme.Selim-OVIC
Srbin po nacionalnosti, musliman po vjeroispovjesti. Mozes ti da budes bilo koje vjeroispovjesti - ili ateista - ali si po nacionalnosti ono sta sta si, i to se ne moze mjenjati. To pravilo su prekrsili vasi preci, tako da ste vi sada neke bosnje. Nazivate se po regionalnoj odrednici, jer su vas preci zajebali.
@AbuBakirAlTrezori Aha,po tvome kako sam razumio meša nije musliman,ali nije ni srbin,šta je???? Bosanac100%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)