Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Nick Eto bio si u Kataru pa znas. Ne govori samo na osnovu predrasuda, kuckin sine
@ dior: glup si ko ki.ta i corav uz sve to. \"pomazu\" jako.. vise vole ruske ku.rave i njemacke limuzine nego ista na svijetu. majmune.
Ti s \"visokim moralom\" ne seri, majke ti! Uvijek komentarisete negativno kad se gradi po arapskom svijetu... je li to muslimani ne smiju graditi?! Je li treba da ostanemo na stadiju od prije 200 godina? Zasto ne komentarises tako kad se pojavi neki clanak o tome kako se gradi u Americi i Izraelu? Americka pomoc Izraelu svake godine iznosi vise od 2 milijarde dolara. Pomoc za sto? Je li to Izraelu treba pomoc? Nemaju jadnici sta piti. Zasto Ameri taj novac ne presumjere u Afriku? Arapi pomazu, samo sto si ti kratkovidan, a koliko vidim i malouman. Hvala Bogu kad imaju novca, pa mogu graditi. Naprijed Katar!
@moral? Čim možeš priuštiti Internet, sigurno da ti ne bi bilo ništa odvojiti malo od sebe. Dvostruka mjerila su grozna stvar. :)
Kakve veze ima ovo s Afrikom , bolan. Ovi su makar siti, pa prave svom narodu muzeje , aerodrome, skole, autoputove... netrpaju sve u svoje dzepove, kao recimo vladari u Nigeriji, jednoj od najbogatijih zemalja naftom - pa opet nemaju pitke vode...nekih 95% stanovnika, ....dok onih 5% imaju milijarde i sav raskos. Zato neseri molim te ...@moral
@moral ne dipr i ti bi isto da mozes... iliti i tata bi sine ;)
dok ljudi u africi i drugdje pitke vode nemaju.. mamu vam licemjernu.